O MENI

Dobrodošli na moj blog!  

Ja sam Žaneta, ali možete me zvati i Žana.

Imam neke svoje strasti koje me vode kroz život i oblikuju, te ovaj blog nastaje kao spoj dvije velike; Feng Shui i pisanje.

Svatko ima svoje talente, način izražavanja, stvaranja, djelovanja. Možda niste svjesni što je to i mislite da ste ovdje slučajno i bez svrhe, ali to nije tako. Trebate samo slijediti emocije i one će Vam apsolutno točno i precizno pokazati tko ste.

Slijedeći svoje emocije završila sam školovanje za Feng Shui savjetnika i to me je odvelo daleko dalje nego sam vjerovala da je moguće. Feng Shui je vještina uređenje prostora i usklađivanja istoga sa osobama koje u njemu žive, ali to je tek definicija. Prema mom iskustvu Feng Shui je filozofija života, nadahnuće, percepcija svega što postoji i provlači kroz sve razine života, primjenjiv je za svakog i stvara nevjerojatne potencijale.

Zahvaljujući Feng Shuiu oslobodila sam zaključane emocije koje su bili uspavani potencijali. Postao je moja perspektiva, moja dioptrija kroz koju jasnije vidim život. O, tako sam zahvalna za sve što mi je donijelo učenje ove vještine; prošireni uvidi, sloboda izražavanja, rad s ljudima koji me mijenjao jednako koliko je njih mijenjala primjena Feng Shuia u životu. Svaka nova obitelj i osoba s kojom sam surađivala me je obogatila svojim povjerenjem, otvorenošću i bliskošću.

Kao Feng Shui savjetnik djelujem od 2014., isto toliko dugo pišem na Facebook stranici ŽŽRFS dok se na Instagram profilu ŽŽRFS obraćam njemačkoj publici jer tu živim.

Želja mi ja kroz ovaj blog upoznati Vas sa Feng Shuiem, pomoći da naučite i na koncu i primijenite ovu vještinu u svom domu, na svom poslu, u svom životu. Nadam se da ću Vam uspjeti pokazati kako je Feng Shui svuda oko nas, već ga živite.

Koju dodatnu riječ o meni možete pročitati na portalu “Slavonski.hr” Moje Feng Shui tekstove možete pronaći i na portalu “miss7zdrava.24sata.hr”, te u časopisu Astral.

Koji put se zanesem dok pišem, čini se i da odlutam s teme, ali kako je moje uvjerenje da život piše najbolje priče, tako stvara i najbolje fengshuistične priče i ne mogu da ih ne zabilježim. Veselim se druženju sa Vama!

Pozivam Vas da preuzmete besplatan KRATKI VODIČ KROZ FENG SHUI !  Želite li saznati kako je živjeti svakodnevi Feng Shui, te koje je promjene prolazila moja obitelj prihvaćajući Feng Shui u život, pročitajte i e-knjigu!

I want this!