FENG SHUI SMJEROLOGIJA

Kada se koristi smjerologija?

Smjerologija se u Feng Shuiu koristi prilikom preseljenja bilo namještaja s jednog mjesta na drugo, bilo da se selimo iz ureda u ured ili iz grada u grad.

Shui smjerologija pomaže da s jedne točke na drugu idemo sa vjetrom u leđa umjesto glavom kroz zid, da idemo prema podržavajućoj energiji umjesto otežavajućoj.   Nikako nije svejedno selimo li se u trenutku kad je to za nas povoljno ili kada nam je taj smjer energetski zatvoren.

Nije preporučeno seliti se u nepovoljnom trenutku.

Kažem neki dan klijentima da im smjer selidbe ka sjeverozapadu nije povoljan ove godine i da bi bilo dobro da se najprije odsele ka jugu,duboko na jug. Tu bi se trebali zadržati duže od 40 dana,  a onda  se vratiti ka sjeveru na svoju željenu destinaciju. To kretanje će biti pozitivno i donijeti im krasne potencijale. Oni su na to rekli – nema problema. Može.

Potencijale! Rekla sam potencijale, a oni su rekli – da, može, selit ćemo tamo, pa ovamo .. jer je smjerologija tako rekla.

Paf!!

Misli i osjećaj straha nas može spriječiti u realiziranju sretnog ishoda.

Bih li ja to napravila?! Da mi to netko kaže, bih li  tako bezuvjetno poslušala? Čak i sa ovim Feng Shui znanjem bih li tako bezuvjetno prihvatila ograničenje i potencijal koji mi smjerologija daje?! Doista ne znam, jer naišle bi misli. One su tako brze, znate to i sami. Misli dođu i spopadnu svaki kut i nivo našeg povjerenja u pozitivan ishod, u mogućnosti. „Kako da to učinim, gdje da odem, kako da to financiram, pa svi će mislit da sam poludjela ….“ O takvim mislima govorim.

PREPUŠTANJE S POVJERENJEM U CILJ

Moji klijenti su me bacili u žrvanj preispitivanja. Ponovo.

Susreti i odnosi sa drugima nisu slučajni.

Svi mi neprestano susrećemo ljude i ako ne obratio pažnju oni će proći. No, ako samo dozvolimo da taj susret probije opnu ega i dođe do nas, duboko do nas, dobit ćemo lekciju, novo znanje, novo iskustvo. Ajme, kako bogati postajemo svakog dana ako obratimo pažnju na ono što ljudi oko nas govore, ako obratimo pažnju na ljude oko nas uopće. Niti jedan susret nije slučajan i svaki nam može nešto donijeti.  Ako pak prođemo nesvjesno, ne obratimo pažnju, propustiti ćemo važnu lekciju.

Kao Feng Shui savjetnik imam privilegiju da susrećem nove obitelji, pomažem ih da se usklade sa svojim domom, savjetujem ih kako da ostvare balans i protok energije unutar svog doma, svojih bližnjih i sebe. Svaka ta obitelj postane moja obitelj na neki način jer ih upoznam istinski, intimno. Jedini način da im ponudim dobar potencijal uz pomoć Feng Shuia je da budu iskreni sa mnom, time postanu to i sa sobom. No, baš svaki put ja dobijem daleko više nego što je novčana razmjena. Dobijem uvide u ono što jesam, što nisam, što želim postati.

Za dobar rezultat selidbe pitaj stručnjaka i vjeruj u svoj izbor.

Slijepo vjerovati nije isto što i bezuvjetno vjerovati. Ne želim da mi itko slijepo vjeruje, želim da svatko koristi svoj um i emocije i prihvati ono što za njega može postati istina. To ima vrijednost koja će prizvati nebo, koja će pomaknuti planine. Kada kažem nekome da treba odseliti daleko na jug jer ne može blizu na sjeverozapad to ne govori ništa o meni, to govori o njima. O mojim klijentima koji bezuvjetno vjeruju da iza mojih riječi stoji znanje, da iza mojih tvrdnji stoji istina koju i sama živim. Pokazuje da su otvoreni da svijet i život gledaju kao beskrajno polje mogućnosti, potencijala i ostvarenja. Pokazuje i da žive slobodni od straha, od misli koje grebu, već stvaraju unutar sebe samo misli koje miluju.

Jednako je važno koristiti svoje potencijale koliko i potencijal povoljne selidbe.

Ova situacija pokazuje kako se aktivira potencijal. Seliti se u nekom smjeru u određeno vrijeme stvara određeni potencijal i možemo ga prigrliti i odbaciti. Svatko od nas također posjeduje potencijal  za razne stvari, neograničene moći, ali ih ne iskoristimo posve ili čak niti malo. Ne postanemo ono što smo sanjali, ne odemo kamo smo htjeli, ne ostvarimo što smo priželjkivali a mogli smo. Doista, imamo taj potencijal unutar sebe!

SMJEROLOGIJA NAM PUT ČINI LAKŠIM

Zašto? Zbog straha. Zbog nepovjerenja. Zbog uma koji traži opravdanja za neuspjeh.

Danima se već pitam da li bih i ja bila spremna savjet koji sam tražila tako bezuvjetno poslušati, ali ne mogu znati sa sigurnošću. Mogu to tvrditi, mogu to željeti, ali tek kada učinim tako nešto znat ću jesam li tako otvorena kao što mislim o sebi, jesam li tako nevezana kao što mislim za sebe, jesam li tako hrabra, slobodna i lagana kao što želim vjerovati da jesam.  Koristim li svoje  potencijale ili one oko sebe?

Zahvaljujem svojim dragim klijentima što smo se sreli na ovaj način, što su mi ukazali na ovu lekciju. Hvala im što su mi pokazali da je život put i igra, beskrajna igra. Grlim Vas!

Želite li saznati kako je živjeti svakodnevni Feng Shui i koje je promjene prošla moja obitelj prihvaćajući Feng Shui, pročitajte e-knjigu.

I want this!

You may also like